11 prosinca 2007

Kempo i ja

Nikako pa nikako da i ja napišem nešto na ovom blogu. I onda sam, kako to već obično biva, dobila jasan znak da je vrijeme da guknem.:)
Ispalo je da se jedan moj poznanik raspituje za neku vrstu borilačke vještine. On bi trenirao, a ne zna šta. I tu ja stupam na scenu, sva sretna i sasvim uvjerena da mu preporučujem najbolje.
Upućujući njega, ponovo sam sama sebe podsjetila na važnost uloge koju je Kempo odigrao u mom životu. Osposobio me za cijelu lepezu životnih izazova. Čak mi neki kažu i da sam brza ko najbrža plava zmija i pitaju je li mi to od Kempa. A ja kažem:"Moj Sensei je uvijek vikao: Ksenija, ja se naspavam dok se ti pokreneš! Bio bi ponosan na mene da vas čuje.":)
Sad sam u nekim vrlo sličnim, ali drugim vodama, a Kempo je bio užasno važna stepenica na mom putu.
Čujem da ima puno novih članova. Nadam se da će i oni ubrzo osjetiti sve blagodati kojima vas na kraju nagradi upornost, dosljednost, posvećenost, trud i naporan rad.

Sve vas puno pozdravlja vaša
Ksenija

Broj komentara: 8:

GoranP kaže...

Kak se zove frend i kad dolazi!? :)

GoranP kaže...

eh... tek sam sad skužio. Zaboravila si staviti naslov postu... :)

Anonimno kaže...

a, dobro radi i bez naslova!:)
ne znam jel bi on htio da mu tu pišem ime. pošaljem ti mail.

Ksenija kaže...

eto ti naslova! neg, neg, neg...:)))

BIJELI LOTOS KEMPO kaže...

Jako mi je drago da si pronašla vremena i na ovaj način s jedne strane sadržajno obogatila naš Blog, a s druge nama koji smo se puno znojili zajedno s tobom prigodu da još snažnije osjetimo tvoju blizinu. Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti i u živo. Darko

DeanG kaže...

Ksenija dobro nam došla u Kempo blogosferu. Moram te malo ispraviti naš Sensei nikad ne viče nego samo motivirajuće upozorava. :-) Nego kao što već rekoh neki dan, dođi nas malo posjetiti i uzmi Gi za svaki slučaj.
Pozdrav
Dean

P.S.
Prvi post aaa vidi komentaraaa!

GoranP kaže...

Naslov je uvijek bitan. Ukratko opisuje sadržaj... neg neg tebi Ksenija. :)
Sad kad je prošlo već toliko puuuno vremena (čak 6. mjeseci) što misliš da li bi znala iz prve, bez greške, odraditi Pingan Go? ;o)

Ksenija kaže...

@hvala Sensei. potrudit ću se da se vidimo što prije.

@deang - da,da! pa to sam i mislila - motivirajuće upozorava!:)

@goranp - e pa to ćemo morati provjeriti, zar ne? a do tad ću doma poskrivečki ponavljati!:))