20 kolovoza 2010

Kempo radionica!

Svim Kempo praktičarima daje se na znanje:

Kempo radionica - popularni seminar ili zajedničko življenje (jap. Gashaku) održat će se od 10.rujna. do 12.rujna 2010. godine usred Velebita u malom mjestašcu Jadovno. Važnost Kempo seminara za svakoga tko se usudi reći da se bavi Kempom ili Kempo Yogom je bespredmetno naglašavati pa stoga to neću niti učiniti! :)

Kao i svake godine iznajmljujemo kuću gdje ćemo boraviti dva dana i spavati dvije noći. Ispred kuće je livada za praksu u netaknutoj prirodi Velebita gdje ćemo se spojiti s moćnom energijom planine. Čist Velebitski zrak će nam dati snage da izdržimo praksu, šum vjetra će nas opustiti tijekom meditacije, planinski izvor vode će nas čuvati od dehidracije, a slikoviti zeleni obronci planine će nas sakriti od kišnih oblaka.
Barem se ja tako nadam!! :)

Glavni učitelj O'Sensei Darko će osmisliti prehranu u skladu s Ryorido pravilima prehrane koja je, kao što svi znamo, sastavni dio Kempa.
Troškove hrane ćemo zbrojiti i podijeliti na samom seminaru.

Na seminar OBAVEZNO ponesite toplu odjeću, rezervnu obuću (tenisice po mogućnosti), karimat, neko pokrivalo za glavu (što zbog sunca što zbog kiše), dva ili tri Keiko Gi-a i pribor za osobnu higijenu. Iako imamo krevete i posteljinu moja je preporuka da ponesete i vreću za spavanje.
Velebit u to doba godine može biti jako hladan stoga nemojte se zaboraviti toplo odjenuti. Naravno ponesite i nešto kratkih rukava za sunce ako želite u zadnji čas uhvatiti nešto boje.

Broj sudionika je što zbog smještaja što zbog kvalitete prijenosa znanja ograničen na maksimalno 15 sudionika.

Prijavljen se smatra onaj koji je uplatio odgovorajući iznos za seminar i smještaj, te idu po redosljedu uplate sve do broja 15.
Prijave i uplate za seminar vršite kod Sensei Gorana.

Zadnji rok za prijavu na seminar je 7.rujna 2010.

Krećemo u petak 10.rujna u 18:00 i nalazimo se odmah iza naplatnih kućica Lučko.

Detaljni raspored seminara možete vidjeti na sljedećem linku:

https://docs.google.com/document/edit?id=1p2mOtGW6-enVboH2GAvLOZStN44RY98AsnptzYX3egs&hl=en


Pozdrav svima,
Sensei Goran

2 komentara:

BorisP kaže...

Jedva čekam seminar! Jadovno je jedino mjesto gdje svi zajedno živimo, pa makar i samo dvije noći. A najviše se veslim izlaganju Sempai Marije!

MarijaBLK kaže...

Je, to bu neš' jako posebno! :-)