24 rujna 2008

Kempo treninzi subotom

Zbog Kempo Yoge treninzi subotom će se malo prorijediti.
Tečaj Kempo Yoge se održava u trotjednim cjelinama, a četvrti tjedan/vikend u mjesecu je rezerviran za Kempo seminare. Seminar u listopadu će se održati 26.10 u nedjelju što znači da je dvorana u subotu 25.10. slobodna.

Da skratim priču treninzu i GŠC-u će se održati 27.9., 25.10. i 29.11.

Preporučam da svi koji misle ići na seminar dođu i na trening u subotu kao malu pripremu prije seminara.

3 komentara:

BIJELI LOTOS kaže...

U Bijelom lotosu bismo mogli reći da postoji četiri kvadranta, zadnjih godina smo izuzev na seminarima koncentrirali vrijeme i energiju na Kempo. Sada je očito sazrelo vrijeme za drugi kvadrant važan za naš put, a to je Kempo Yoga. Preporuka je svim ozbiljnim Kempo praktičarima koji već nisu završili tečaj «Uvod u Kempo Yogu» da to sada naprave, naravno uz uvjet da im vrijeme i novac to omogućuju. Uz navedena dva kvadranta, ostala dva čine ispravna prehrana, te meditacija koji su ipak više usmjereni na osobnu praksu.

Kleopatra kaže...

Hej Gorane,
Prema informaciji prosljeđenoj svima raspored Kempo seminara je:
ostali termini su: 25.10; 29.11 i 20.12 (iz senseiovog maila).
Da li je došlo do promjene termina ili zabune? Govoriš u ovom postu o slobodnoj dvorani u subotu, a za taj dan je planiran seminar.

BIJELI LOTOS KEMPO kaže...

Prvi slijedeći BL Kempo seminar će se održati 26.10.2008. (nedjelja) od 14-20 sati u O.Š. Dragutin Domjanić-Gajnice. Isprika za prethodnu pogrešnu informaciju. Tada ćemo dogovoriti mjesto slijedećeg seminara koji bi se trebao održati ponovo u nedjelju (30.11) u koliko se odlučimo za Gajnice ili subotu 29.11. u koliko nađemo neki drugi bolji prostor.